GrimmIchi1
Cím:
Kisses
Írta: arisa4
Műfaj: Romantikus
Fandom: Bleach
Párosítás: Grimmjow x Ichigo
Korhatár: R
Tartalom: Rövid GrimmIchi szösszenetek, melyeknek középpontjában a csók áll.
Figyelmeztetés: yaoi, lemon, trágár beszéd
Állapot: Folyamatban…

Kisses

1. A kezdet csókja

Az első csók mindig a legédesebb, a maga szenvedélyes és esetlen módján. Azaz alkalom örökre az emlékezetedbe vésődik, viszont a leghihetetlenebb dolgot felejted el, hogy hányszor érintkeznek ajkaitok életetek során. Emberileg lehetetlen lenne? Nem, csak feleslegesnek érzed.

Az elsőt ugyanolyan váratlanul követi a második, és észre sem veszed, de mire szétváltok egymástól, már kezdtek is a következőhöz. Végtelen körforgása ez a szenvedély és szerelem csodálatos kimutatásának. De olykor a gyűlölet, és indulat szüli a legérzelemdúsabb, és leghosszabb csókokat. És ha egy erőszakos, követelőző érintésre hasonlóan válaszolsz, elvesztél, mert az azt jelenti, a végzeteddel találkoztál.

– Állj fel és harcolj, shinigami! Vagy ennyitől máris kidőltél?!

– Pofa… be, Grimmjow!

Dühtől megújult erővel rohantak egymásnak, kardjaik éle között csak úgy pattogtak a szikrák. A szenvedély és harc utáni vágy szikrái. Pár ilyen heves csapás után lelassultak, ahogy pengéik fölött egymásra néztek. Ichigo tekintete dühöt, győzniakarást, és bizonyítási vágyat tükrözött. Grimmjow csak eszeveszetten vigyorgott.

De hirtelen elkomorodott, csak őrülten csillogó pillantása árulkodott előző arckifejezéséről.

– Tetszik a tekinteted, shinigami – mondta, és megnyalta ajkait.

Ichigo értetlenül összeráncolta a szemöldökét, és leengedte védelmét. Az arrancar ezt az alkalmat használta ki, megragadta, és Ichigót a torkánál fogva nekiszorította a mögöttük magasló ház falához. A helyettes shinigami ijedten kapott oda, de még ijedtebben kerekedtek el szemei, amikor látta, hogy Grimmjow arca közeledik az övéhez.

– Grim-Grimmjow, mit—

Kétségbeesetten próbálta kiszabadítani magát az espada karmai közül, de miután ezzel nem ért el semmit, és Grimmjow arca veszélyesen közelkerült az övéhez, erősen megrántotta az arrancart a hajánál fogva.

– Heheh, csak nem félsz, shinigami? – kuncogta elégedetten, mélyen a barna szempárba nézve.

– Tőled soha, arrancar… – sziszegte vissza merészen, de ennek ellenére hátrahőkölt, és tehetetlenségében egy kis kétségbeesés jelent meg szemében.

– Heh, tetszik ez a pillantás, shinigami – suttogta robosztus hangon, de Ichigót már nem érdekelték a szavai.

Forró ajkak értek az övéhez, és hevesen marcangolni kezdték. Élesen beszívta a levegőt, de Grimmjow leheletét ilyen közvetlenül érezve, még jobban beleszédült a vad csókba. Megszorította ujjait az arrancar hajában, és kellemetlenül belenyögött a szájába. Csak azt érte el vele, hogy Grimmjow a rést kihasználva, becsusszant nyelvével a nedves üregbe. Amikor találkoztak, az espada erősen szívni kezdte, néha bele-beleharapva az érzékeny húsba. Ichigo gerincén remegés futott végig, a kék hajba temetett keze elernyedt, és megadóan lehunyta szemét. Félénken visszacsókolt, először csak éppen hogy hozzáérve, pár heves lélegzetvétel után viszont nyelveik vették át kardjaik szerepét. Ichigo érezte, hogy Grimmjow önelégülten vigyorog a csók közben, és már csak a büszkesége miatt is, beleharapott az arrancar alsó ajkába. Az espada felmordult, elengedte Ichigo nyakát, helyette a derekánál fogva magához húzta, így mellkasuk közvetlenül összeért.

– Grimm… Grimmjow – zihálta, de ahogy levegőért küzdött, száját mindig elkapta egy másik.

Lábai gyengülni kezdtek, ahogy az espada egyik keze felsiklott a derekán, majd a tarkóján állapodott meg. Lassan kinyitotta a szemét, egy vágytól izzó kék szempár kapcsolódott az övébe. Mélyen elpirult, és lesütötte pillantását. Nem bírta tovább, remegő kezekkel belemarkolt Grimmjow felsőjébe, és még jobban magához húzta. Többre volt szüksége ebből az érzésből. Ebből az őrült vad szenvedélyből, ami a testében lángolt, és az ellensége csókja váltotta ki. Szégyenérzete eltűnt, és a szükség vette át a helyét. Még, még még, kántálta az agya megállíthatatlanul, és ő nem tudott ellenállni neki.

– Még, Grimmjow…

Úgy tartják, a szeretetet és a gyűlöletet csak egy hajszál választja el egymástól, de nem sokan tudják, hogyan szakítsák át ezt a határvonalat. Néha azonban a megoldás a legváratlanabb helyzetekben, és a legváratlanabb személy képében érkezik. Ezzel két végzet találkozását indítva el.

~ Kisses: A kezdet csókja – vége

Reklámok